درباره سوئد

وقت سفارت سوئد را باید برای دریافت ویزای این کشور اخذ کنید. سوئد یکی از کشورهای اسکاندیناوی است که در شمال اروپا قرار دارد. ده درصد از این کشور را رودها و دریاچه ها تشکیل داده اند.

سوئد یک کشور پیشرفته با زیرساخت های رو به رشد است. پایتخت کشور سوئد استکهلم است. این کشور بسیار زیبا هم دارای کوه، هم رود و هم جنگل می باشد اما به دلیل آب و هوای سرد آن برخی از توریست ها تمایلی به سفر در این کشور ندارند.

زبان رسمی این کشور سوئدی است اما اکثر مردم به زبان انگلیسی نیز تسلط دارند. این کشور حدود دویست سال است که در هیچ جنگی شرکت نکرده و کشوری صلح دوست می باشد.

برخی سوئد را یک کشور شگفت انگیز می دانند که دارای دریاچه ها و رودها و مناظر زیبایی است که در هر گوشه کشور به چشم می خورد. در کل پیشنهاد می شود اگر قصد دارید یک سفر هیجان انگیز و لذت بخش را تجربه کنید، به سوئد سفر کنید.

سوئد کشوری است که هر گوشه ی آن می توانید از منظر طبیعی و کلاب های شبانه لذت ببرید.

وقت سفارت سوئد

چگونه وقت سفارت سوئد بگیریم؟

برای دریافت وقت سفارت سوئد کار ساده است. تنها کافیست که شماره تماس و یک اسکن از گذرنامه را به مشاورین مجرب ما ارسال کنید تا به راحتی برای شما وقت سفارت سوئد را دریافت کنیم.

فراموش نکنید که کوچکترین اشتباهی در تشکیل پرونده و یا اقدامات شما می تواند باعث رد شدن درخواست شما گردد. پس بهتر است این کار مهم را که به تخصص و تجربه نیاز دارد به ما بسپارید.

 

 

چه مدت زمان طول می کشد تا ویزای سوئد را دریافت کنیم؟

پس از دریافت وقت سفارت سوئد و تکمیل پرونده شما سفارت سوئد به مدت یک ماه پرونده شما را بررسی می کند و به شما پاسخ خواهد داد.

 

چه مدارکی پس از دریافت وقت سفارت سوئد باید تحویل سفارت دهیم؟

  1. فرم درخواست روادید:

فرمی که برای درخواست ویزای این کشور است را باید به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید و به سفارت در زمان وقت سفارت سوئدی که برای شما توسط ما گرفته شده است تحویل دهید.

ساده ترین اشتباه در تکمیل این فرم منجر به رد درخواست شما خواهد شد.

 

  1. شناسنامه:

شناسنامه معتبر ایرانی که نشان دهد شما ایرانی می باشید.

 

  1. گذرنامه:

باید حداقل شش ماه اعتبار پس از دریافت ویزای شینگن داشته باشد و توسط متقاضی امضا شده باشد.

 

  1. عکس:

سه قطعه عکس 6*4 با زمینه ی سفید که طی شش ماه گذشته چاپ شده باشد.

 

  1. رسید پرداخت هزینه:

در صورتی که فرم را به صورت آنلاین تکمیل کرده باشید می توانید هزینه را به صورت اینترنتی پرداخت کنیدو تنها رسید پرداخت را در روز موعود به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه مسافرتی:

بیمه مسافرتی باید از طرف شرکت بیمه ای معتبر باشد و تا سقف 35 هزار یورو از هزینه های شما را پرداخت کند.

 

  1. صورت حساب بانکی:

شما باید از گردش حساب خود طی شش ماه اخیر صورت حساب تهیه کنید و به سفارت تحویل دهید.

 

  1. اطلاعات خانوادگی:

این فرم نیز به صورت کامل باید تکمیل شود و با امضای متقاضی یا متقاضیان به سفارت تحویل گردد.

 

  1. دعوتنامه:

باید از طرف یکی از نزدیکان شما باشد. در صورتی که بتوانید نشان دهید که فرد مورد نظر دچار بیماری می باشد و نیاز به مراقبت شما دارد و گواهی پزشک نیز ارائه کنید در تسریع روند کاری شما تاثیر خواهد داشت.

در ضمن دعوتنامه باید توسط شخص ارسال کننده امضا شود و دارای تاریخ نیز باشد.

 

  1. سند مالکیت:

سندی که نشان دهد شما مالک مغازه، خانه، اتومبیل و … می باشید.

 

  1. واچر هتل:

این برگه نشان می دهد که شما برای مدت اقامت خود در این کشور هتل رزرو کرده اید و مکانی که قصد اقامت در آن را دارید مشخص می باشد.

 

  1. رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما:

شما باید برای رفت وبرگشت خود بلیط هواپیما رزرو کنید و رسید آن را به سفارت تحویل دهید.

 

نکات مهمی که باید اشاره کنیم:

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و یا فرانسوی رسمی ترجمه شده باشند.
  • کلیه مدارک باید کپی شده باشند چون پس از انطباق اصل و کپی مدارک توسط سفارت، اصل مدارک به شما بازگردانده می شود.
  • افرادی که بالای 16 سال سن دارند باید گذرنامه جدا داشته باشند.
  • نکته مهم این است که تمامی کشورهای توریست پذیر نگران این موضوع هستند که شما خاک کشورشان را ترک نکنید. پس تمام مدارک و تلاش شما باید دال بر این باشد که شما خاک کشور سوئد را ترک خواهید کرد.
  • نکته مهم دیگر این است که سعی کنید تمامی مدارک شما کامل باشد تا سریع تر به درخواست شما رسیدگی شود.
  • برای رفتن به این کشور باید ثابت کنید که سابقه جنایی ندارید و شما فرد قانون مندی هستید.
  • اگر شما ثابت کنید که به قصد تجارت و یا سرمایه گذاری به این کشور قصد سفر دارید، مطمئن باشید این کشور سریع تر و راحتتر پذیرای شما خواهد بود.

 

 

مراحل دریافت ویزای سوئد چیست؟

به طور کلی مراحل ویزای سوئد به شرح زیر است.

  1. دریافت وقت سفارت از ما.
  2. تکمیل اطلاعات و مدارک که شما می توانید این کار را به ما بسپارید تا در کمترین زمان و با بیشترین دقت انجام شود.
  3. منتظر ماندن تا پاسخ دهی سفارت.

خوشبختانه سفارت سوئد در ایران کنسولگری دارد و نیازی به رفتن به سایر کشورها برای پیکاپ ویزا نیست.

شما کافیست تا گذرنامه خود را به ما تحویل دهید تا پس از تایید سفارت گذرنامه شما را با ویزای ضمیمه شده در آن به شما تحویل دهیم.

 

 

آدرس سفارت سوئد در تهران کجاست؟

آدرس سفارت در تهران:

خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از فرمانیه، خیابان بوستان، نبش خیابان نسترن، پلاک 27

 

 

 

برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و رزرو هتل با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *