فرانسه:

وقت سفارت فرانسه برای سفر به این کشور اولین کاری است که باید انجام دهید. کشور فرانسه که در اروپای غربی قرار دارد و سواحلی در دریای مدیترانه و هم در اقیانوس اطلس دارد سومین کشور بزرگ اروپا می باشد.

این کشور که یکی از زیباترین شهرهای دنیا بعنی پاریس را در دل خود جای داده است هر سال توریست های زیادی را به خود جذب می کند. از جمله جذابیت های این کشور می توان به برج ایفل اشاره کرد.

برج ایفل که در کنار رود زیبای سن قرار دارد دارای ارتفاعی به طول 325 متر است. این برج که از سال 1887 ساخته شده است دارای وزن تقریبی 7200 تن می باشد.

از دیگر جاذبه های فرانسه می توان به کافه های معروف آن و خیابان هایی که عطر شعر در خود دارند اشاره کرد.

قهوه های فرانسه، همان هایی که هوش از سر تمام آدم ها می برند و لوازم آرایشی و بهداشتی و عطرهای درجه یک فرانسه از دیگر عوامل جذب توریست به این کشور هستند.

البته کشور فرانسه دارای جاذبه های بصری دیگر نیز می باشد که در جملات نمی گنجند و بهتر است خود را یک سفر مهمان این کشور زیبا کنید.

وقت سفارت فرانسه

 

چگونه وقت سفارت فرانسه دریافت کنیم؟

کشور فرانسه دارای کنسولگری در ایران می باشد و شما می توانید با توجه به ساعت اداری این سفارت جهت اخذ ویزا به آن مراجعه کنید.

برای دریافت وقت سفارت باید از ساعت 8:30 الی 12 در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه به سفارت مراجعه کنید. در صورتی که می خواهید کار شما در کمترین زمان و با بیشترین سرعت ممکن انجام شود می توانید با ما تماس بگیرید.

البته در روزهای پنجشنبه می توان به کنسولگری این کشور مراجعه کرد اما تنها پذیرای متقاضیانی هستند که از سوی آژانس مسافرتی و یا کارگزارها معرفی شده باشند.

با ما همراه شوید تا به راحتی بتوانید برای اخذ وقت سفارت فرانسه اقدام کنید.

 

 

 

وسایل ممنوعه برای ورود به سفارت فرانسه چیست؟

همانگونه که گفتیم شما می توانید با اندک هزینه ای از طرف ما وقت سفارت فرانسه را دریافت کنید و تنها با ارائه مدارک و کمترین هزینه برای سفربه این کشور اقدام کنید.

برای حضور در سفارت این کشور نکات مهمی وجود دارد که به آن اشاره خواهیم کرد.

  1. ورود با هرگونه سلاح گرم حتی در صورتی که شما مجوز حمل صلاح گرم داشته باشید.
  2. همراه داشتن انواع شوکر مانند شوکر برقی و … .
  3. ورود با وسایل تیز مانند قیچی، چاقو یا سلاح های سرد مثل کاتر و … ممنوع است.
  4. ورود با هرگونه وسیله ی عکاسی و الکترونیکی مثل دوربین عکاسی، گوشی موبایل و … ممنوع است.
  5. ورود با هر گونه افشانه و اسپری به این سفارت ممنوع است.
  6. ورود با فندک، مواد اشتعال زا چه برقی و چه اتمی ممنوع است.

بهتر است اگر این وسایل را همراه دارید خارج از سفارت به کسی بسپارید و یا در اتومبیل خود قرار دهید. نکته دیگر این است که مامور امنیتی سفارت از ورود شما با هر یک از این وسایل گفته شده جلوگیری می کند.

شما تنها می توانید با شناسنامه، گذرنامه و مدارکی که در ادامه خواهیم گفت وارد این کنسولگری شوید.

 

 

چه مدارکی برای دریافت ویزای فرانسه لازم است؟

در ابتدای کار شما باید وقت سفارت فرانسه را اخذ کنید. پس از آن می توانید برای تدارک مدارک خود اقدام کنید.

  1. فرم درخواست ویزا:

شما باید این فرم را به زبان رسمی فرانسه پر کرده باشید تا به سفارت تحویل دهید.

 

  1. شناسنامه:

شما باید از تمامی صفحات شناسنامه خود یک نسخه کپی به سفارت ارائه دهید.

 

  1. عکس:

دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید که در قطعات 6*4 باشد و 70 تا 80 در صد چهره شما به وضوح مشخص باشد.

 

  1. گذرنامه:

حداقل اعتباری که گذرنامه شما باید داشته باشد شش ماه است.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید نشان دهنده کسب و کار شما در ایران باشد. این گواهی می توانید یک نامه اشتغال به کار، جواز کسب، پروانه وکالت، پروانه پزشکی و … باشد که با توجه به کسب و کار شما صادر خواهد شد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند که باید نشان دهنده اموال، املاک و دارایی شما باشد میتواند یک سند ملکی باشد و یا گردش حساب شما که متعلق به سه ماه اخیر است.

 

  1. رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما:

شما باید بلیط برگشت خود را نیز رزرو کنید و به سفارت فرانسه تحویل دهید.

 

  1. واچر هتل:

شما باید هتل مورد نظر خود را برای تمام مدت زمانی که قصد اقامت در این کشور را دارید رزرو کنید. گاهی ممکن است سفارت رسید پرداختی شما را نیز درخواست کند.

 

  1. دعوتنامه:

در صورتی که دعوتنامه ارائه دهید به روند دریافت ویزای خود کمک کرده اید و راحت تر می توانید ویزای کشور فرانسه را اخذ کنید.

 

 

 

در صورتی که کلیه مدارک ارائه شده توسط شما کامل باشد، ویزای شما صادر خواهد شد. نکته مهم این است که حضور کلیه متقاضیان بالای 12 سال برای دریافت ویزای فرانسه الزامی است.

کلیه مدارکتان باید به فرانسه یا انگلیسی رسمی ترجمه شود و یک نسخه کپی از همه آن ها تهیه فرمایید. سفارت پس از انطباق مدارک اصلی با مدارک کپی، اصل مدارک را به شما پس می دهد.

نکته  دیگری که لازم به ذکر است درباره حضور شما هنگام تشکیل پرونده در سفارت است. حضور شما اجباری است پس افرادی که به شما وعده دریافت ویزا بدون حضور شما را می دهند، مطمئن نیستند.

برای داشتن سفری بی خطر و مطمئن مراحل کاری خود را به ما واگذار کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید.

 

 

 

 

سفارت فرانسه در تهران کجاست؟

برای گرفتن وقت سفارت فرانسه باید به کنسولگری این کشور مراجعه کنید که خوشبختانه در ایران نیز کنسولگری این کشور برپاست.

 

آدرس سفارت فرانسه:

تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 64-66

 

شماره تماس سفارت فرانسه:

021-64094000

 

شماره فکس سفارت فرانسه:

021-64094092

 

 

 

برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و خدمات ویزا با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *