انواع ویزای مجارستان

مجارستان نیز یکی از بیست و شش کشور حوزه شینگن است. برای سفر به این کشور نیز باید ویزای شینگن اخذ کنید تا موفق به سفر شوید. کشور مجارستان یکی از کشور های توریستی تجاری قاره اروپا به حساب می آید به همین دلیل انواع مختلفی از ویزاها را در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

برای سفر به این کشور می توانید ویزای توریستی اخذ کنید. به این ترتیب در مدت محدود می توانید در این کشور اقامت داشته باشید و از دیدن جاذبه های آن لذت ببرید. ویزای شینگن یک‌بار ورود، دو بار ورود و بلند مدت از انواع ویزای توریستی هستند. شما با توجه به برنامه خود می‌توانید برای اخذ یک یاز این انواع ویزا اقدام کنید.

ویزای توریستی یک‌بار ورود با اولین خروج منقضی می شود. اما ویزای دو بار ورود به شما اجازه دو بار ورود به این کشور را می دهد. پس از دومین خروج از این کشور ویزای شما منقضی می شود و دیگر نمی توانید از آن استفاده کنید. البته از انواع دیگر ویزای توریستی می توان به ویزای ترانزیت نیز اشاره کرد.

ویزای توریستی به شما اجازه می دهد تا به مدت نود روز به اندازه انقضای ویزای خود در کشور مجارستان اقامت داشته باشید. پس از پایان اقامت باید خاک این کشور را ترک کنید. ویزای توریستی بلند مدت هم به شما این اجازه را می دهد تا به مدت پنج سال وارد این کشور شده و به تجارت و یا گردش بپردازید.

ویزای تجاری هم برای افرادی است که تجارت می کنند. این دسته از افراد یا صاحبان مشاغل می توانند در این کشور سرمایه گذاری کنند و یا شغل خود را معرفی کنند. البته دسته دیگری از افراد نیز می توانند از این ویزا استفاده کنند. این دسته از افراد با اخذ ویزای تجاری می‌توانند در این کشور شغلی مناسب بیابند و به انجام آن مشغول شوند.

وقت سفارت مجارستان

چگونه وقت سفارت مجارستان بگیریم؟

برای این که وقت سفارت مجارستان بگیرید کافی است تا با ما همراه باشید. برای اخذ وقت سفارت مجارستان می توانید با مشاورین مجرب ماکان سیر آسمان در پشتیبانی سایت وقت سفارت تماس بگیرید. مشاورین ما این جا هستند تا شما را راهنمایی کنند و راه را برای شما نمایان سازند.

برای اخذ وقت سفارت مجارستان کافی است تا مدارک خود را مشخص کنید و بگویید که چه نوع وقتی می خواهید. وقت سفارت تجاری، تحصیلی و توریستی مجارستان از انواع وقت هایی هستند که می توان اخذ کرد. وقت سفارت در حقیقت همان تاریخی است که سفارت به شما اجازه می دهد تا مدارک خود را تحویل دهید.

برای این که وقت سفارت مجارستان را اخذ کنید باید به صورت آنلاین اقدام کنید. اطلاعات خود را وارد کنید و مطابق با آنچه وارد می کنید، در تاریخ تعیین شده مدارکی را به سفارت تحویل دهید. این که چه مدارکی را باید تحویل دهید بسته به نوع ویزایی که می خواهید متفاوت است.

به عنوان مثال در صورتی که ویزای توریستی بخواهید نوعی مدارک را باید ارائه دهید اما اگر ویزای کاری یا تحصیلی بخواهید مدارک شما تغییر می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تمامی شبکه های اجتماعی می توانید ارتباط برقرار کنید تا شما را راهنمایی کنند.

ویزای تجاری مجارستان

این وقت سفارت برای افرادی است که قصد اخذ ویزای تجاری کشور مجارستان را دارند. این افراد صاحب شغل خاصی می باشند و یا این که به عنوان سرمایه گذار اقدام به اخذ ویزای تجاری مجارستان می کنند. افرادی هم که می توانند در این کشور شغلی بیابند، با ارائه برگه پذیرش شرکت مورد نظر می توانند اقدام به اخذ ویزا کنند.

برای اخذ این نوع ویزا در وقت سفارت تجاری باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • ۲ قطعه عکس رنگی مناسب برای پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس رنگی برای هر همراه
  • داشتن تمام پاسپورت های قبلی
  • گذرنامه معتبر که حداقل دارای سه ماه اعتبار باشد.
  • اسکن و کپی پاسپورت دیگر افراد تحت تکفل
  • پرینت حساب بانکی در مدت سه ماه اخیر
  • تکمیل کردن فرم مربوط به سفارت
  • برگه ی دعوت‌نامه ارسال شده از سوی کارفرما
  • اصل سند مالکیت
  • گواهی اشتغال به کار (درآمد، سمت و تاریخ شروع به کار شما)
  • نامه ای برای توضیح قصد و نیت شما از سفر به این کشور
  • اگر فرد متقاضی شرکتی داشته باشد، باید مدارک مربوط به شرکت را نیز ارائه کند.
  • سوء پیشینه متقاضی به صورت ترجمه شده
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • بیمه نامه سفر
  • رزرو هتل
  • پرداخت ۶۰ یورو برای هزینه های سفارت

ویزای تحصیلی مجارستان

کلیه افرادی که قصد تحصیل در کشور مجارستان را دارند با ارائه مدارک تحصیلی خود می توانند ویزای تحصیلی اخذ کنند. برای اخذ ویزای تحصیلی باید پذیرش از یکی از دانشگاه های معتبر کشور مجارستان را داشته باشید. با ارائه نامه پذیرش و سایر مدارک خود می توانید اقدام به اخذ این نوع وقت سفارت و پس از آن ویزای مجارستان نمایید.

برای اخذ این نوع ویزا در وقت سفارت تحصیلی باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • ۶ قطعه عکس رنگی ۶*۴ مناسب پاسپورت
  • هزینه ی مربوط به ویزا
  • پرینت ۶ ماه اخیر حساب قیم ترجمه شده به انگلیسی
  • پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه قبل از تأیید شدن پرونده توسط سفارت مجارستان
  • گواهی اشتغال پدر یا قیم در سربرگ محل کار (دارای امضا و مهر)
  • گواهی پرداخت هزینه توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار (دارای مهر و امضا)
  • گواهی پرینت حساب بانکی دانشجو
  • کپی شناسنامه ی مادر
  • ترجمه جواز محل کار پدر یا قیم
امتیازی که گرفتیم
به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 2 Average: 3.5]
درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای تماس مستقیم (کلیک کنید)