درباره نروژ:

وقت سفارت نروژ اولین گامی است که شما برای اخذ ویزای این کشور باید بردارید. نروژ کشوری زیباست که در غرب شبه جزیره ی اسکاندیناوی می باشد.

این کشور دارای معدن و ذخایر نفت و گاز می باشد و راضی ترین شهروندان جهان را در خود جای داده است. این کشور در اتحادیه اروپا نیست و در تمامی همه پرسی های انجام شده شهروندان این کشور اضافه شدن آن ها به اتحادیه اروپا را رد کرده اند.

این کشور توریست پذیر و زیبا دارای جاذبه های فراوانی می باشد. نام رسمی این کشور پادشاهی نروژ هست و مردمانی شاد دارد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است و وضعیت تحصیل و کار در این کشور بسیار مناسب است.

نروژ چهارمین کشور شاد جهان است و در دموکراسی، آزادی بیان و کیفیت زندگی رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است. برای سفر به این کشور زیبا باید ویزای این کشور را اخذ کنید و به این کشور که در حوزه شینگن نیز قرار دارد سفر کنید.

وقت سفارت نروژ

چگونه وقت سفارت نروژ بگیریم؟

برای گرفتن وقت سفارت نروژ تنها کافیست تا با ما تماس بگیرید. مشاورین متخصص و مجرب ما شما را به نحو احسنت راهنمایی می کنند تا شما بتوانید به راحتی ویزای این کشور را اخذ کنید.

وقت سفارت نروژ برای مراجعه حضوری شما به این کشور الزامی است و پس از دریافت این وقت شما باید با کلیه مدارک به سفارت مراجعه کنید.

در صورتی که مدارک شما کامل باشد سفارت با شما موافقت خواهد کرد اما با کوچکترین نقصی پرونده شما مردود می شود و دو تا چهار ماه بعد شما می توانید مجددا اقدام کنید.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت نروژ چه کنیم؟

اگر کار را به یک متخصص بسپارید بی شک با تجربه و دانشی که دارد هر آنچه سفارت بخواهد را در اختیار شما می گذارد. پس از اخذ وقت سفارت نروژ شما باید اقدام به تهیه مدارک و ارائه آن ها به سفارت کنید.

برای دریافت ویزا شما باید مدارک زیر را برای سفرت آماده کنید:

 

  1. فرم درخواست ویزا:

این فرم را باید به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید. امضای متقاضی در این فرم الزامی است.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار پس از صدور ویزای شینگن باشد. نباید بیش از ده سال از تاریخ صدور آن گذشته باشد و حداقل دو صفحه برای مهرهای ویزا جای خالی داشته باشد.

 

  1. شناسنامه:

نشان دهنده هویت ایرانی شخص متقاضی باشد.

 

  1. عکس:

3 قطعه عکس 6*4 که با زمینه سفید باشد و طی شش ماه اخیر چاپ شده باشد. حداقل 80 در صد صورت متقاضی باید مشخص باشد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما در وطن خود صاحب یک ملک مثل مغازه، زمین، خانه و یا اتومبیل و … می باشید. سند باید به صورت ترجمه شده و با مهر رسمی دارلترجمه ارائه گردد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی با توجه به شغل شما می تواند متفاوت باشد. این گواهی بیانگر این است که شما در وطن خود دارای شغل هستید و کسب درآمد می کنید.

  • کارمند دولتی: ارائه حکم کارگزینی و فیش حقوقی.
  • کارمند بخش خصوصی: ارائه گواهی اشتغال به کار.
  • بازنشسته: ارائه حکم رسمی بازنشستگی.
  • پزشک: پروانه پزشکی.
  • وکیل: پروانه وکالت.
  • مغازه دار: جواز کسب و … .

 

  1. گردش حساب:

باید گردش شش ماه اخیر حساب خود را ارائه دهید. اگر شما صاحب یک شرکت باشید می توانید گردش حساب سه ماه اخیر خود را ارائه دهید.

 

  1. بیمه مسافرتی:

باید تا سقف 35 هزار یورو از مخارج شما را پشتیبانی کند. بیمه شما در مواقع اضطراری و خاص باید پاسخگوی شما در کشوری که قصد سفر به آن را دارید باشد.

 

  1. واچر هتل:

این برگه باید نشان دهد که شما برای تمام مدتی که قصد ماندن در کشور مقصد را دارید مکانی برای اقامت رزرو کرده اید.

 

  1. بلیط رفت و برگشت هواپیما:

شما باید بلیط رفت و برگشت هواپیما را رزرو کنید تا تاریخ رفت و برگشت شما برای سفارت مشخص باشد.

 

چند نکته مهم:

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شده و به سفارت تحویل دهید.
  • یک نسخه کپی از تمامی مدارک باید تهیه کنید تا پس از انطباق اصل و کپی مدارک توسط سفارت اصل مدارک به شما برگردانده شود.
  • دقت داشته باشید تا هتلی رزرو کنید که در صورت عدم موافقت با ویزا بتوان رزرو هتل را کنسل کرد.
  • بلیط هواپیمایی که رزرو می کنید نیز باید قابلیت کنسل شدن را داشته باشد.
  • افراد بالای 16 شال باید دارای گذرنامه باشند.
  • در صورتی که کوچکترین نقصی در مدارک وجود داشته باشد پرونده شما رد می شود و شما باید دو تا چهار ماه بعد برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.
  • گاهی ممکن است سفارت از شما رسید پرداخت هتل را در خواست کند و شما ناچار به ارائه این رسید می باشد.
  • هنگام ورود به سفارت از بردن وسایل اضافه مخصوصا سلاح سرد، سلاح گرم و انواع اسپری ها جلوگیری کنید.
  • این که شما سابقه جنایی نداشته باشید در دریافت ویزا بی تاثیر نیست.
  • دریافت ویزای ممکن است تا یک ماه طول بکشد و شما باید منتظر تایید و یا رد ویزای خود از طرف سفارت باشید.
  • در صورت موافقت سفارت با ویزای شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به سفارت ببرید.

 

 

هزینه اخذ ویزای شینگن نروژ پس از وقت سفارت نروژ چه قدر است؟

برای افراد بالای 12 سال باید 60 یورو پرداخت شود و برای افراد زیر 12 سال باید 30 یورو پرداخت شود.

 

 

آدرس سفارت نروژ در تهران کجاست؟

خیابان فرمانیه، نبش خیابان سنبل، پلاک 54 .

 

 

تلفن سفارت نروژ در تهران چیست؟

شماره تماس سفارت نروژ در تهران:

021-22291333

 

 

برای گرفتن وقت سفارت، ویزای شینگن و رزرو هتل با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *