درباره کشور چک:

وقت سفارت چک برای اخذ ویزای این کشور الزامی است. جمهوری چک از تقسیم اسلواکی و چک پدید آمده است.

در قدیم این دو کشور را چکسلواکی می‌گفتند. پایتخت جمهوری چک شهر پراگ است که بزرگ‌ترین شهر این کشور نیز محسوب می‌شود.زبان رسمی این کشور چکی است که یکی از زبان‌های قدیمی چکسلواکی بوده است.

جمهوری چک عضو اتحادیه اروپا است اما واحد پول آن متفاوت از سایر کشورها است. شهر پراگ جاذبه‌های زیاد و زیبایی دارد که مردم زیادی را به این کشور جذب می‌کند.

قلعه پراگ، پل چارلز و … ازجمله زیبایی‌های این کشور است.  کشور چک نیز در حوزه‌ی شینگن هست و شما برای سفر به این کشور باید ویزای این کشور را اخذ کنید.

اگر قصد سفر در خیابان‌های زیبا و تاریخی در کنار مردمانی شاد رادارید این کشور ایده آل های شمارا با امکانات روز در خود جای‌داده است.

اولین اقدام برای سفر به این کشور زیبا دریافت وقت سفارت این کشور هست که در ادامه مطلب درباره آن توضیح خواهیم داد.

وقت سفارت چک

 

 

چگونه وقت سفارت چک اخذ کنیم؟

برای دریافت وقت سفارت چک لازم است تا تلفن را بردارید و با ما تماس بگیرید. با یک تماس کوچک و ارسال اسکن پاسپورت و شماره تماس خود برای ما می‌توانید در کمترین زمان ممکن وقت سفارت چک را دریافت کنید.

مشاورین مجرب ما بادانش، تجربه و تخصصی که دارند بهترین زمان را برای شما دریافت کرده و شمارا برای ادامه مراحل اخذ ویزا راهنمایی خواهند کرد.

در این زمینه تجربه و دانش بسیار مهم هستند زیرا با کوچک‌ترین اشتباهی درخواست شما رد خواهد شد و تلاش شما بی‌ثمر خواهد ماند.

 

 

مراحل اخذ وقت سفارت چک چیست؟

  1. دارا بودن گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  2. تماس با ما 02166909670 برای اخذ وقت سفارت چک !
  3. دریافت وقت سفارت چک معمولا دو هفته کاری زمان می برد اما در تعطیلات مانند عید نوروز و یا تابستان این زمان بشتر شده و شما با توجه به برنامه سفر خود باید زودتر از این زمان اقدام نمایید.

 

 

پس از دریافت وقت سفارت چک چه کنیم؟

پس از اخذ وقت سفارت چک باید مدارک خود را تکمیل کنید تا در زمان اعلام‌شده به سفارت بروید و مدارک را تحویل دهید. سفارت چک در تهران کنسولگری دارد و درنتیجه شرایط برای اخذ ویزای چک راحت‌تر هست.

همان‌گونه که می‌دانید برخی از کشورها در ایران سفارت ندارند و برای اخذ ویزای این کشورها باید به شهر موردنظر بروید و ویزا در پاسپورت شما پیکاپ شود. به‌ضمیمه شدن ویزا در پاسپورت پیکاپ می‌گویند.

 

 

چه مدارکی برای دریافت ویزای شینگن چک لازم است؟

  1. تکمیل فرم سفارت:

این فرم باید به زبان انگلیسی رسمی و بدون هیچ نقصی تکمیل گردد.

 

  1. پاسپورت:

پاسپورت یا گذرنامه باید با حداقل شش ماه اعتبار و دوبرگه خالی جهت مهر سفارت باید تحویل داده شود.

 

  1. شناسنامه:

این سند که نشان‌دهنده هویت ایرانی شخص است باید دارای عکس باشد و کپی از تمام صفحات آن باید تهیه شود.

 

  1. سند مالکیت:

سندی که نشان دهد شما مالک زمین، خانه، مغازه یا … هستید و تمکن مالی شمارا نشان دهد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی نشان‌دهنده این است که شما دارای یک شغل هستید و از پس مخارج خود برمی‌آیید. این گواهی باید با توجه به شغل شما باشد.

جواز کسب، پروانه پزشکی، پروانه وکالت، گواهی اشتغال به کار و … می‌توانند به‌عنوان این گواهی به سفارت ارائه شود. البته از کارمندان خصوصی و دولتی و کسانی که سابقه بیمه دارند، گاهی لیست بیمه نیز درخواست می‌شود.

 

  1. واچر هتل:

شما باید برای تمام مدتی که در این کشور قصد اقامت دارید، هتل رزرو کنید و برگه تائید هتل را نیز به سفارت تحویل دهید.

 

  1. رزرو بلیط هواپیما:

شما باید برای رفت‌وبرگشت به کشور چک بلیط هواپیما رزرو کنید و برگه تائید آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه مسافرتی:

شما باید یک شرکت بیمه‌ای انتخاب کنید که تا سقف 35 هزار یورو از هزینه‌های احتمالی شمارا پرداخت کند و از طرف شرکت چک تائید شده باشد.

 

  1. دعوت‌نامه:

اگر از طرف یکی از اقوام باشد و نشان دهد به‌منظور گردش و یا بازدید از اقوام ارسال‌شده است باید دارای مهر و تاریخ باشد.

اما اگر برای شرکت در اجلاس علمی و … باشد باید از طرف شخصی که اهل چک است و شرکت یا سازمانی معتبر در چک مهر و امضا شود.

 

 

 

نکات مهم برای اخذ ویزای چک:

  1. یک نسخه کپی از تمامی مدارک باید تهیه شود تا سفارت پس از انطباق اصل و کپی مدارک، نسخه اصلی را به شما بازگرداند.

 

  1. تمامی مدارک باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شوند و مهر داشته باشند.

 

  1. هنگام تکمیل مدارک و مخصوصاً فرم سفارت توجه داشته باشید که کوچک‌ترین اشتباهی منجر به رد درخواست شما خواهد شد. پس این کار را به ما بسپارید تا بادانش و تجربه و تخصص خود به‌خوبی برای شما با پایان رسانیم.

 

  1. افراد بالا 16 سال باید دارای گذرنامه جدا باشند.

 

  1. افرادی که به سن قانونی نرسیده‌اند باید رضایت‌نامه محضری والدین را همراه داشته باشند.

 

  1. گاهی ممکن است سفارت علاوه بر واچر هتل رسید پرداختی را نیز از شما درخواست کند که باید همراه داشته باشید.

 

  1. هنگام رزرو هتل به این نکته توجه داشته باشید که در صورت رد شدن درخواست شما بتوانید رزرو هتل را کنسل کنید.

 

  1. برخی از آژانس‌های مسافرتی و … به شما وعده‌ی رزرو صوری می‌دهند و پول زیادی را از شما دریافت می‌کنند. در نظر داشته باشید که سفارت تمام جزییات پرونده را بررسی می‌کند و درصورتی‌که متوجه این موضوع شود درخواست شما رد می‌شود.

 

 

 

سفارت چک در تهران کجاست؟

آدرس سفارت چک:

تهران، میدان هروی، خیابان گلستان پنجم، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم .

شماره تماس:

02122288153

 

 

برای گرفتن وقت سفارت، ویزای شینگن و رزرو هتل با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

امتیازی که گرفتیم
به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 0 Average: 0]
درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *