سوئد چگونه جایی است؟

ویزای شینگن سوئد بهترین جواب برای سوال بالاست. شما باید به این کشور سفر کنید تا بدانید سوئد چگونه جایی است! سوئد کشوری پر از زیبایی و شگفتی است.

این کشور از غرب توسط کوه های اسکاندیناوی محاصره شده است و در تمام کشور رودها و دریاچه های زیبایی به چشم میخورد. از سوی دیگر این کشور سرسبز دارای جنگل های زیبا و پهناوری است.

سوئد چهارمین کشور بزرگ اروپاست و کشوری پیشرفته و رو به توسعه است. سوئد کشوری صلح دوست است و دوقرن است که در هیچ جنگی مشارکت نداشته است. برای سفر به کشور سوئد، شما باید ویزای شینگن سوئد را اخذ کنید.

شما با دریافت ویزای شینگن سوئد می توانید با جاذبه های فراوان این کشور آشنا شوید و سفری لذت بخش را برای خود بسازید.

ویزای شینگن سوئد

 

ویزای شینگن سوئد را چگونه دریافت کنیم؟

برای دریافت ویزای شینگن سوئد با کمترین هزینه و در سریعترین زمان ممکن شما می توانید تنها با ما تماس بگیرید. ما با تخصص، دانش و تجربه ای که در این زمینه داریم با کمترین هزینه و بیشترین سرعت ویزای شینگن سوئد را برای شما اخذ می کنیم.

برای این کار کافیست تا یک اسکن از گذرنامه خود همراه با شماره تماس برای مشاورین مجرب ما ارسال کنید تا بتوانید پس از دریافت وقت سفارت سوئد و دریافت ویزای شینگن سوئد به این کشور زیبا سفر کنید.

 

 

انواع ویزای شینگن سوئد چیست؟

همانگونه که می دانید سوئد رد حوزه شینگن قرار دارد و شما می توانید ویزای شینگن این کشور را اخذ کنید.

شما با دریافت ویزای شینگن سوئد می توانید علاوه بر گردش در این کشور به دیگر کشورهای این حوزه نیز سفر کنید و لذت سفر خود را چندین برابر نمایید.

ویزای شینگن سوئد توریستی در سه نوع مختلف ترانزیت، توریستی کوتاه مدت و توریستی بلند مدت صادر می شود. در ادامه به توضیح تمامی این ویزاها می پردازیم.

  • ترانزیت:

برای ویزای ترانزیت شما تنها می توانید در فرودگاه این کشور به مدت 48 ساعت بمانید. این ویزا زمانی استفاده می شود که شما بخواهید خط هوایی خود را تغییر دهید و به کشوری خارج از حوزه شینگن سفر کنید.

 

  • توریستی کوتاه مدت:

این ویزا برای زمانی است که شما بخواهید در مدت 90 روز در این کشور اقامت کنید. حتی اگر بخواهید 91 روز در این کشور بمانید هم اجازه ندارید از این ویزا استفاده کنید.

 

  • توریستی بلند مدت:

برای سفر به این کشور در صورتی که قصد ماندن بیش از 90 روز را دارید باید از این ویزا استفاده کنید. به این ترتیب شما می توانید به مدت یک سال در کشور سوئد بمانید.

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای شینگن سوئد چیست؟

در ابتدای امر شما باید وقت سفارت سوئد را دریافت کنید. برای این کار کافیست تا با ما تماس بگیرید. پس از دریافت وقت سفارت باید مدارک خود را تکمیل کرده و در وقتی که برای شما دریافت شده است به سفارت مراجعه کنید.

مدارک لازم به شرح زیر است:

 

  1. فرم سفارت:

شما باید فرم سفارت که مربوط به اطلاعات شخصی می باشد را تکمیل کنید و با امضای خود در کنار سایر مدارک به سفارت تحویل دهید.

 

  1. شناسنامه:

باید سندی که نشان دهد شما دارای هویت ایرانی هستید را به این سفارت تحویل دهید.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی برای مهر سفارت داشته باشد.

 

  1. عکس:

سه قطعه عکس 6*4 با زمینه سفید که هشتاد در صد از چهره متقاضی نیز مشخص باشد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما مالک زمین، خانه، مغازه و … هستید.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید با توجه به کار شما باشد. جواز کسب، پروانه پزشکی، پروانه وکالت، حکم بازنشستگی، حکم کارگزینی و … می توانند به عنوان گواهی اشتغال به کار شما محسوب شوند.

شما باید نشان دهید که دارای شغل هستید و قصد ماندن در کشور مقصد را ندارید.

 

  1. دعوتنامه:

دعوتنامه باید توسط یکی از نزدیکان شما ارسال شود که شهروند این کشور باشد و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشد. دعوتنامه حتما باید دارای تاریخ باشد.

 

  1. واچر هتل:

باید برگه ای که نشان دهد شما برای تمام مدتی که در سوئد هستید در مکانی مشخص اقامت دارید را تحویل سفارت دهید.

واچر هتل در واقع همان رسیدی است که پس از رزرو هتل برای شما صادر می شود.

شما می توانید رزرو هتل خود را به ما بسپارید و به سادگی در بهترین نقاط دنیا اقامت کنید.

 

  1. رزرو بلیط رفت و برگشت:

شما باید رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما را به سفارت تحویل دهید.

 

توجه داشته باشید که :

  • مدارک شما باید دال بر این نکته باشد که شما حتما به کشور باز می گردید. در نتیجه این نکته در رد شدن و یا قبول شدن شما در این پروسه بسیار موثر است.
  • تمامی مدارک شما باید به انگلیسی و یا فرانسوی رسمی ترجمه شده باشد.
  • باید یک نسخه کپی از تمامی مدارک خود تهیه کنید و به سفارت تحویل دهید.
  • سفارت پس از تطبیق مدارک اصل و کپی، نسخه اصل مدارک را به شما می دهد.
  • گذرنامه شما تا صدور ویزا در سفارت می ماند و با ضمیمه شدن ویزای شینگن سوئد به پاسپورت خود می توانید به این کشور سفر کنید.
  • هنگام ورود به سفارت جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک نباید سلاح سرد، گرم، اسپری و … همراه داشته باشید.
  • جهت انگشت نگاری توجه داشته باشید که انگشت شما زخم نباشد در غیر اینصورت وقت سفارت شما عقب خواهد افتاد.
  • هزینه ی سفارت را باید به صورت آنلاین از طریق درگاه بانکی پس از تکمیل فرم پرداخت کنید.
  • افراد بالاتر از 16 سال باید دارای گذرنامه باشند.

 

 

آدرس سفارت سوئد در تهران کجاست؟

خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش خیابان نسترن، پلاک 27

 

 

برای گرفتن وقت سفارت سوئد، ویزای شینگن و رزرو هتل با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *