وقت سفارت کشور فرانسه:

ویزای شینگن فرانسه نیز مانند دیگر کشورهای این حوزه با طی مراحلی قابل دریافت است. برای دریافت وقت سفارت کشور فرانسه می توانید با ما تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه از سفارت این کشور موفق به دریافت ویزا شوید.

ما با تخصص و تجربه ای که در این زمینه داریم می توانیم شما را در این راه یاری کنیم تا موفق به اخذ ویزا شوید. دریافت ویزای شینگن فرانسه نیز مانند دیگر کشورهای این حوزه نیاز به طی مراحلی دارد.

ویزای شینگن فرانسه

 

چگونه ویزای فرانسه بگیریم؟

برای دریافت ویزای فرانسه باید بعد از دریافت وقت از کنسولگری مدارک خود را به زبان رسمی فرانسه یا انگلیس آماده کنید و در زمان مورد نظر به این کنسولگری مراجعه کنید.

در این میان برخی از افراد سودجو با وعده های دریافت ویزای فرانسه شما را متقاعد می کنند که تنها با مدارک شما می توانند ویزای شما را اخذ کنند.

یکی از الزامات اخذ ویزای فرانسه حضور شما در این کنسولگری هنگام تشکیل پرونده است. در نتیجه وعده ی اینکه بدون حضور شما بتوان ویزا گرفت غیر قانونی است.

کارگزاری که وقت سفارت فرانسه را صادر می کند کارگزار VFS است که ما می توانیم به راحتی برای شما ویزای فرانسه را دریافت کنیم.

شما تنها با ارسال عکس از صفحه اول پاسپورت خود همراه با یک قطعه عکس و شماره تماس برای ما می توانید در کمترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت شده در نظربگیرید.

تنها کافیست با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید تا تجربه و تخصص خود را در اختیار شما بگذارند.

 

 

فرانسه چگونه کشوری است؟

فرانسه کشوریست در اروپای غربی با پرچمی که از سه رنگ قرمز، سفید و آبی تشکیل شده است. این کشور که به دو دریای مدیترانی و اقیانوس اطلس دسترسی دارد سومین کشور بزرگ اروپا می باشد.

زبان فرانسوی یکی از شیرین ترین زیان های دنیاست که البته یادگیری آن نیاز به تلاش زیادی دارد.

فرانسه مهد ادبیات و هنر است. این کشور که نام قهوه هایش زبانزد عام و خاص است در زمینه ی عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی نیز دستی بر آتش دارد.

یکی از مشهورترین جاذبه های گردشگری فرانسه که در شهر زیبای پاریس قرار دارد برج بلند قامت ایفل است.

 

 

برای دریافت ویزای شینگن فرانسه چه مدارکی لازم است؟

در صورتی که مدارک شما دارای نقص و کاستی باشد با ویزای شما موافقت نخواهد شد. هنگام مراجعه به سفارت کلیه مدارک را به همراه داشته باشید.

یکی از نکات مهم این است که شما باید تلاشتان را بکنید تا به سفارت نشان دهید قصد ماندن در خاک این کشور را پس از پایان اعتبار ویزای خود ندارید.

بسیاری از مدارکی که سفارت از شما درخواست می کند در جهت پی بردن به همین موضوع است. کسانی که در خاک کشور خود چیزی برای از دست دادن نداشته باشند ممکن است سخت تر پس از پایان اعتبار ویزا به وطن خود بازگردند.

پس تمام تلاش خود را بکنید تا سفارت را قانع کنید که به وطن خود بازخواهید گشت. ناگفته نماند که همکاران ما با تجربه ای که دارند می توانند راهنمایی های شایسته ای در این زمینه به شما ارائه کنند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن فرانسه به شرح زیر است:

 

  1. پر کردن فرم سفارت:

این فرم باید به زبان فرانسه و به صورت رسمی و دقیق و درست تکمیل شود.

 

  1. شناسنامه ایرانی:

داشتن شناسنامه ایرانی که نشانه ی هویت ملی شماست الزامی می باشد.

 

  1. گذرنامه:

گذرنامه شما باید دارای شش ماه اعتبار باشد و وجود کپی از صفحات اول و دوم و سوم آن نیز الزامیست.

 

  1. عکس:

دو قطعه عکس در قطعات 6*4 با زمینه ی سفید که 70 تا 80 درصد از چهره شما را نمایش دهد و در شش ماه اخیر چاپ شده باشد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

با توجه به شغلی که دارید باید نامه اشتغال به کار خود را ارئه دهید.

به عنوان مثال پروانه پزشکی، پروانه وکالت، جواز کسب، نامه اشتغال به کار و همچنین حکم رسمی بازنشستگی نامه هایی هستند که اشتغال به کار شما را نشان می دهند.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان گر این باشد که شما دارای ملک، زمین، کارخانه، شرکت و … می باشید. ارائه این سند در واقع به جهت ارزیابی تمکن مالی شما و همچنین وابستگی شما به بازگشت به کشورتان می باشد.

 

  1. پرینت حساب بانکی:

شما باید گردش سه ماه آخر حساب بانکی خود را با سربرگ رسمی بانک به زبان انگلیسی رسمی یا فرانسه ارائه دهید.

 

  1. رزرو بلیط رفت و برگشت:

باید بلیط رفت و برگشت خود را رزرو کنید و یک نسخه تایید شده آن را ارئه دهید.

 

  1. واچر هتل:

رزرو هتل خود را برای تمامی مدت زمان اقامت خود همراه با تاییدیه ارائه کنید.

 

  1. دعوتنامه:

در صورت داشتن دعوتنامه مراحل اخذ ویزای شما آسان تر خواهد بود. دعوتنامه تنها از طرف یکی از اقوام شما که دارای شهروندی این کشور است قابل قبول است.

 

نکات مهم:

  • کلیه مدارک شما باید به انگلیسی و یا فرانسه رسمی به سفارت ارائه شود.
  • لازم به ذکر است که شما باید یک نسخه کپی از کلیه مدارک خود به سفارت تحویل دهید.
  • ارائه ی کپی از تمامی صفحات شناسنامه الزامیست.
  • کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی و یا فرانسه ترجمه شده باشند.
  • حضور شما هنگام تشکیل پرونده و انگشت نگاری در کنسولگری فرانسه الزامی است.

 

 

 

هزینه دریافت ویزای شینگن فرانسه چه قدر است؟

  • افراد زیر شش سال رایگان است.
  • شش تا دوازده سال 35 یورو است.
  • هزینه تشکیل پرونده و بررسی مدارک 85 یورو است.
  • هزینه اخذ ویزای بلند مدت 90 یورو می باشد.
  • هزینه اخذ ویزای دانشجویی بر اساس قوانین دانشجویی کشور فرانسه 50 یورو می باشد.

 

 

آدرس سفارت فرانسه در تهران کجاست؟

آدرس سفارت فرانسه در تهران:

تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 64

شماره تماس:

02164094092

 

 

برای گرفتن وقت سفارت فرانسه ، ویزای شینگن و خدمات ویزا با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

امتیازی که گرفتیم
به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 0 Average: 0]
درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *