هلند:

ویزای شنگن هلند بهترین اقدام برای یک سفر خاطره انگیز است. آمستردام که پایتخت این کشور زیباست پر از جاذبه های گردشگری است.

یکی از جاذبه های دیدنی آمستردام خیابان های پر از گل این شهر است. دیگر می توان به موزه ی تاریخی ون گوک اشاره کرد. در این کشور هیچ ترافیکی وجود ندارد و شما برای یافتن جای پارک به هیچ وجه معطل نخواهید شد.

در این کشور وسیله نقلیه ای که به وفور خواهید یافت، دوچرخه است. شما پس از مدت کوتاهی ماندگاری در این کشور کم کم رانندگی را فراموش خواهید کرد.

مردم این کشور کمی سخت با شما دوست خواهند شد ولی یادتان نرود که پس از شناخت شما دوستان خوبی برای شما می شوند. هلند از شرق با آلمان همسایه است و از لحاظ آب و هوایی می توان گفت هوایی بسیار پاک را دارد.

هلند کشوری در حوزه شینگن است و تابع قوانین این حوزه نیز می باشد. همانگونه که می دانید شما با اخذ ویزای شینگن هر یک از کشورهای این حوزه می توانید از سایر این کشورها نیز دیدن فرمایید.

اما هر کشوری مجموع قوانین خاص خود را دارد که شما باید در آن پارپوب اقدام به گشت و گذار کنید.

ویزای شینگن هلند

 

ویزای شینگن هلند را چگونه می توان دریافت کرد؟

این ویزا را می توان پس از دریافت وقت از سفارت و انجام مراحلی که در آینده خواهیم گفت دریافت کنید. در صورتی که قصد دارید به سرعت و به راحتی با درخواست شما موافقت گردد، اخذ ویزای شینگن هلند خود را به ما بسپارید.

مشاورین ما با تخصص و تجربه ای که در این زمینه دارند شما را در جهت گرفتن ویزای شینگن هلند یاری خواهند کرد. تنها کافیست با ما در تماس باشید تا در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید.

 

 

انواع ویزای شینگن هلند چیست؟

شما سه نوع ویزای شینگن هلند را می توانید دریافت کنید که با توجه به هدفتان می توانید انتخاب کنید.

این سه نوع ویزای شینگن هلند شامل ویزای شینگن نوع A ، ویزای شینگن نوع B ، ویزای شینگن نوع C می باشد که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.

 

  1. ویزای شینگن نوع A:

فرض کنید شما قصد سفر به کشوری خارج از حوزه شینگن را دارید اما باید در یکی از این کشورها خط هوایی خود را تغییر دهید.

در نتیجه نیاز به این ویزا خواهید داشت. این ویزا که تنها به شما این اجازه را می دهد تا کمتر از 48 ساعت در فرودگاه این کشور مانده و خط هوایی خود را تغییر دهید.

تنها 18 کشور در دنیا نیاز به این ویزا دارند که کشور ما نیز شامل این قانون می شود.

 

  1. ویزای شینگن نوع C:

همان ویزای توریستی است که به سه دسته تقسیم می شود. ویزای شینگن نوع C یکبار ورود، چند بار ورود و یا مالتی! با گرفتن ویزای شینگن هلند یکبار ورود، با یک بار خروج از کشور هلند اعتباراین ویزا به پایان می رسد.

با گرفتن ویزای شینگن دو بار ورود تنها دو بار در مدت اعتبار ویزای خود اجازه ورود به این کشور را دارید. و با گرفتن ویزای پنج ساله یا مالتی شما چندین بار اجازه ورود و خروج از کشور را دارید.

نکته مهم این است که اعتبار ویزای توریستی هلند تنها 90 روز است که شما باید قبل از نود روز خاک این کشور را ترک کنید.

 

  1. ویزای شینگن نوع D:

ویزای نشنال یا ملی هلند را می گویند. اگر شما قصد اقامت در این کشور را دارید و یا این که می خواهید برای کار در این کشور اقدام کنید، باید از طریق این ویزا اقدام به ورود به این کشور کنید.

 

 

هزینه گرفتن ویزای شینگن هلند چه قدر است؟

شما برای دریافت ویزای شینگن هلند باید مبلغ 88 یورو را به سفارت بپردازید. نکته ای که باید دقت کنید این است که پول به صورت نقد دریافت می شود و به هیچ وجه نمی توانید از کارت اعتباری استفاده کنید.

سعی کنید دقیقا معادل همین پول را تهیه کنید وگرنه ممکن است سفارت مانده پول شما را نداشته باشد.

 

 

مراحل اخذ ویزای شینگن هلند چیست؟

برای اخذ ویزای شینگن هلند شما باید ابتدا از سفارت وقت بگیرید.

دریافت وقت سفارت از کارگزاری VFS انجام میشود. شما با یک تماس تلفنی با ما می توانید به راحتی وقت سفارت را دریافت کنید و پس از انجام مراحل و صرف کمترین هزینه و زمان ویزای خود را دریافت کنید.

پس از دریافت وقت سفارت و تکمیل مدارک خود می توانید ویزای شما بین 15 تا 45 روز آماده خواهد شد. در صورتی که درخواست شما رد شود، میتوانید پی از گذشت شصت روز برای دریافت ویزا اقدام کنید.

 

 

چه مدارکی برای گرفتن ویزای شینگن هلند باید ارائه دهیم؟

  1. تکمیل فرم ویزا:

فرم دریافت ویزا را به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید و همراه خود داشته باشید.

 

  1. شناسنامه:

فرد متقاضی با شناسنامه ایرانی و ترجمه آن باید مراجعه کند.

 

  1. گذرنامه :

گذرنامه شما باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه آن برای مهر خالی باشد.

 

  1. عکس:

سه قطعه عکس 4.5 * 6.5 با زمینه سفید که 80 در صد از چهره شما پیدا باشد و در شش ماه اخیر چاپ شده باشد.

 

  1. دعوتنامه:

دعوتنامه شما باید از سوی شخصی باشد که با شما نسبت فامیلی داشته باشد. همچنین وی شهروند این کشور باشد و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشد.

 

  1. رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما:

شما باید بلیط رفت و برگشت هواپیمای خود را رزرو کنید و تاییدیه آن را همراه داشته باشید.

 

  1. رزرو هتل:

برای تمام مدتی که درهلند اقامت دارید باید هتل خود را رزرو کنید. گاهی ممکن است سفارت از شما رسید واریز را نیز درخواست کند.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی بسته به شغلی که شما دارید متفاوت استو در یکی از دسته بندی های زیر می باشد.

  • کارت دانشجویی
  • جواز کسب
  • پروانه وکالت یا پزشکی
  • نامه اشتغال به کار
  • حکم بازنشستگی
  • حکم کارگزینی

شما با توجه به شغلی که دارید باید یکی از این گواهی ها را تحویل دهید.

 

  1. مدارک مالی:

ارائه فیش حقوقی و گردش سه ماه اخیر حساب شما الزامی است.

 

  1. سند مالکیت:

سندی که نشان دهد شما مالک مغازه، خانه، زمین، اتومبیل و … می باشد.

 

کلیه مدارک شما باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند و یک نسخه کپی آن نیز ارائه شود.

 

 

سفارت هلند در تهران کجاست؟

آدرس سفارت هلند در تهران:

خیابان مقدسی اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه 11، مرکز ویزای هلند.

 

 

برای گرفتن وقت سفارت هلند ، ویزای شینگن و خدمات ویزا با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

امتیازی که گرفتیم
به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 0 Average: 0]
درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *