کشور چک چگونه جایی است؟

ویزای شینگن چک برای توریست‌هایی که قصد سفر در این کشور زیبا رادارند در نظر گرفته‌شده است. کشور چک در اتحادیه اروپا است و دقیقاً در قلب این قاره قرارگرفته است.

کشور چک مساحت زیادی ندارد اما مردمانی با قلب بزرگ دارد، چنان‌که اگر در شب کریسمس از خانه بیرون روید و با شخصی به صحبت بپردازید ممکن است شانس این را داشته باشید که شام را در منزل وی سپری کنید.

ماهی کپور تازه از غذاهای ویژه شب عید در این کشور است. شهر پراگ پایتخت این کشور و توریستی‌ترین شهر چک نیز محسوب می‌شود.

همان‌گونه که می‌دانید کشور چک عهدنامه شینگن را پذیرفته و ازاین‌رو شما می‌توانید با تقاضای ویزای شینگن چک به این کشور سفر کنید.

در ابتدای امر باید وقت سفارت چک را دریافت کنید و پس از تکمیل مدارک برای اخذ ویزای شینگن چک اقدام نمایید.

ویزای شینگن چک

 

 

چگونه ویزای شینگن چک اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای شینگن چک باید ابتدا وقت سفارت چک بگیرید. برای اخذ وقت سفارت چک کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب و متخصص ما به‌راحتی و در کمترین زمان ممکن برای شما وقت سفارت چک را اخذ می‌کنند.

همچنین برای ادامه مراحل اخذ ویزای شینگن چک شما می‌توانید از مشاورین ما راهنمایی بگیرید.

وجود مشاوری باتجربه در این مسیر برای شما خالی از لطف نخواهد بود و شما می‌توانید به‌راحتی در این مسیر گام بردارید. یک تماس ساده با ما تمامی کارها را ساده‌تر می‌کند.

 

 

انواع ویزای شینگن چک چیست؟

همان‌طور که گفته شد کشور چک در حوزه 26 کشور دیگر شینگن است. همه افرادی که قصد گردش در این کشور رادارند می‌توانند با اخذ ویزای شینگن چک در این کشور به گردش بپردازند.

البته لازم به ذکر است که مردم کشورهای استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن و نیوزلند می‌توانند بدون ویزای شینگن چک به مدت 90 روز در این کشور اقامت کنند. حال به شرح انواع ویزای شینگن این کشور می‌پردازیم.

  1. ویزای شینگن چک نوع A :

به این ویزا در اصطلاح ویزای ترانزیت نیز گفته می‌شود. زمانی برای اخذ این ویزا باید اقدام کنید که مجبور به تعویض خط هوایی خود باشید.

به این شکل که شما برای سفر به کشوری خارج از حوزه شینگن مجبور شوید در فرودگاه این کشور توقف نمایید و خط هوایی خود را تغییر دهید.

برخی از کشورها نیازی به اخذ این ویزا ندارند اما ایران ازجمله کشورهایی است که باید این ویزا را اخذ کند.

 

  1. ویزای شینگن چک نوع B :

این ویزا نیز درواقع همان ترانزیت است با این تفاوت که شما برای سفر از طریق زمینی از این ویزا استفاده می‌کنید. یعنی شما باید در کمترین زمان ممکن مراحل سفر از طریق راه‌های زمینی را طی کنید و از کشور چک خارج شوید.

 

  1. ویزای شینگن چک نوع C :

از متداول‌ترین ویزاهای شینگن است. این ویزا که همان ویزای توریستی شینگن است به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

لازم به ذکر است که شما باید قبل از پایان اعتبار ویزای خود این کشور را ترک کنید. این ویزا به‌صورت معمول توسط مردم عادی و برای گردشگری اخذ می‌شود.

 

  1. ویزای شینگن چک نوع D :

این ویزا برای اشخاصی که تجارت می‌کنند و یا در کار بازرگانی هستند مناسب است. با این ویزا شما می‌توانید در این کشور در بازه زمانی پنج‌ساله رفت‌وآمد کنید و به کارهای خود رسیدگی نمایید.

 

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن چک لازم است؟

  1. فرم درخواست سفارت:

این فرم بدون هیچ نقصی به زبان انگلیسی و یا چکی رسمی با مهر دادگستری و یا دارالترجمه رسمی ارائه شود.

 

  1. شناسنامه:

سندی که نشان دهد شما هویت ایرانی دارد و از تمامی صفحات آن کپی تهیه شود.

 

  1. گذرنامه:

باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و دارای دو صفحه خالی برای مهر سفارت باشد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان‌دهنده تمکن مالی شما در ایران باشد. شما می‌توانید سند ماشین، خانه، زمین و … را تحویل دهید.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید نشان دهد که شما در ایران دارای شغل معتبر هستید و درآمدی دارید. گواهی اشتغال به کار شما با توجه به شغل شما می‌تواند متفاوت باشد.

  • کارمندان خصوصی:

این دسته از متقاضیان باید یک برگه که نشان دهد شما مشغول به کار هستید ارائه دهند.

  • کارمندان دولتی:

حکم کارگزینی و نامه اشتغال به کار را باید ارائه دهند.

  • بازنشستگان:

حکم بازنشستگی را باید همراه با آخرین فیش حقوقی خود تحویل دهند.

  • پزشکان:

پروانه پزشکی خود را باید ارائه دهند.

  • وکلا:

پروانه وکالت را باید ارائه دهند.

  • مغازه‌دار:

ابن دسته از متقاضیان جواز کسب خود را می‌توانند ارائه دهند.

  • صاحبان مشاغل:

افرادی که دارای شرکت و … هستند باید مدارک مربوط به شرکت و لیست بیمه کارمندان را تحویل دهند.

  • دانشجویان:

گواهی اشتغال به تحصیل همراه باکارت دانشجویی برای این دسته از متقاضیان کفایت می‌کند.

 

 

  1. رزرو بلیط:

شما باید رزرو بلیط رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را تحویل دهید.

 

  1. رزرو هتل:

شما باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور رادارید هتل رزرو نمایید و واچر آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. دعوت‌نامه:

باید از طرف یکی از اقوام درجه‌یک برای شما ارسال شود و دارای مهر و تاریخ باشد. البته برای شرکت در اجلاس علمی دعوت‌نامه باید از طرف سازمانی رسمی در کشور چک باشد.

در ضمن علاوه برداشتن مهر و امضای این سازمان به مهر و امضای یک شخص مقیم در این کشور نیز برسد.

 

  1. بیمه مسافرتی:

این بیمه باید توانایی پرداخت تمامی هزینه‌های احتمالی شما تا سقف 35 هزار یورو را داشته باشد.

 

چند نکته مهم:

  • کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی و یا چکی ترجمه‌شده باشند.
  • از تمامی مدارک باید کپی گرفته شود.
  • دقت داشته باشید که بلیط رزروی شما باید قابلیت کنسلی داشته باشد چون امکان دارد سفارت با درخواست شما موافقت نکند.
  • تمامی برگه‌ها باید با دقت تکمیل شوند و همه مدارک کامل باشد. با کوچک‌ترین نقصی سفارت درخواست شمارا رد خواهد کرد.
  • دقت داشته باشید که اکثر این مدارک برای این است که شما به سفارت ثابت کنید که به وطن بازمی‌گردید.

 

 

آدرس سفارت چک در تهران:

تهران، میدان هروی، خیابان گلستان پنجم، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم .

 

 

برای گرفتن وقت سفارت، ویزای شینگن و رزرو هتل با شماره 02166909670 تماس بگیرید.

درباره zahedi

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *